Глава на страница - 1

Вести

Newgreen производите успешно се здобија со Кошер сертификација, дополнително обезбедувајќи го кредибилитетот и квалитетот на производите.

Лидерот во прехранбената индустрија Newgreen Herb Co., Ltd објави дека нејзините производи успешно се здобиле со Кошер сертификат, дополнително покажувајќи ја својата посветеност на квалитетот и кредибилитетот на производите.

Кошер сертификација значи дека производот е во согласност со стандардите за храна на еврејскиот закон за време на производството.Сертификацијата е широко ценета од глобалната еврејска заедница како симбол на квалитетот на производот, чистотата и одржливоста.Добивањето на Кошер сертификација на Newgreen ќе им овозможи на неговите производи да ги задоволат потребите на потрошувачите кои ги следат стандардите за кошер храна и дополнително да го прошират уделот на пазарот.Newgreen е посветена на обезбедување висококвалитетни, здрави и одржливи опции за храна.Палетата на производи на компанијата вклучува широк асортиман на производи за храна и пијалоци во повеќе категории на храна.

Со добивањето на кошер сертификат, Newgreen гарантира дека неговите производи се произведуваат во согласност со барањата за халал на кошерскиот закон.Извршниот директор на Newgreen рече: „Ние сме исклучително почестени што го добивме Кошер сертификатот, што дополнително ја покажува нашата посветеност на квалитетот и кредибилитетот на производот.Секогаш сме посветени на лансирање на производи кои се во согласност со различни културни и религиозни барања за да ги задоволиме потрошувачите.Добивањето на кошер сертификат ќе ни овозможи подобро да и служиме на еврејската заедница и да ја стекнеме довербата на потрошувачите“.

Добивањето на сертификатот Кошер му дава на Њугрин повеќе можности за раст.Оваа сертификација ќе и овозможи на компанијата дополнително да го прошири својот удел на пазарот, да го подобри имиџот на брендот и да привлече повеќе нови клиенти.

All in all, Newgreen's obtaining Kosher certification further consolidates its leading position in the food industry and proves the company's insistence on product quality and credibility. This certification will enable Newgreen to meet the needs of the Jewish community for food standards and provide strong support for the successful development of its products in the market. Please contact our email to get full documents: claire@ngherb.com.

асвсасб
sva (3)

Ако се грижите за вашето здравје и сакате да го подобрите квалитетот на вашиот живот, маслото VK2 MK7 е суштински нутритивен избор.Контакт информации: Доколку имате повеќе потреби или намера да купите масло VK2 MK7, ве молиме контактирајте ја нашата телефонска линија за услуги на клиентите +86 16752854966 или посетете ја нашата официјална веб-страницаwww.ngherb.com


Време на објавување: Октомври-27-2023 година